top of page
  • Εικόνα συγγραφέα2gym Chrys

Δεντροφύτευση Δήμου Νέστου



Την Τετάρτη 04 Μαϊου , το 2ο Γυμνάσιο Χρυσούπολης, με τα παιδιά της Α΄τάξης συμμετείχε στη δενδροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος και φύτευσαν δέντρα στα πεζοδρόμια του κεντρικού δρόμου του Προαστείου. Η συγκεκριμένη περιβαλλοντική δράση έγινε από το Δήμο Νέστου με επικεφαλής τον Δήμαρχο. Η δενδροφύτευση περιλαμβάνεται στο πλαίσιο εκτελούμενου έργου του Δήμου Νέστου για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των πεζοδρομίων του, µε πρόνοια και για τα εµποδιζόµενα άτοµα. Μήνυμα του Δημάρχου: «Σήμερα, το μήνυμα της δενδροφύτευσης σε συνεργασία με τη μαθητική κοινότητα, είναι να κατανοήσουν τα παιδιά τη σημασία της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και συνείδησης για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον».


Με τις/τους μαθήτριες/τές της Α΄τάξης και τους εκπαιδευτικούς τους , Ολυμπία Τσορμπατζόγλου Δ/ντρια, Σοφία Αμοιρίδου, Πολυξένη Παπαθανασίου, Χρύσα Λειβαδίτου, Νίκο Ζήρτα, Αθανασία Τσακώνη, συμμετείχε το σχολείο μας στην σημαντική αυτή περιβαλλοντική δραστηριότητα.



Επίσης, η δεντροφύτευση συνεχίστηκε στο προαύλιο του σχολείου και από σήμερα η αυλή μας γέμισε με δέντρα και την φροντίδα τους την έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι μαθητές.



Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Νέστου κ. Μιχαηλίδη, τους αντιδημάρχους, τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Β/θμιας Εκ/σης Νέστου, που έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές μας να συμμετάσχουν σ` αυτήν την σημαντική περιβαλλοντική δράση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!


15 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page